Wednesday, September 27, 2006

Aku & Az - Part 2

Nampak dia makin gelisah dan nafas dia makin tak menentu.. errgghhh... hmmmm... hnnnsss.... aggghhh... urrrgghhhh... aku terdengar nafas dia yang makin kencang tu....dia mengerang kesedapan....

Aku teruskan menhgisap kerisnya dan mengulum telurnya yang sikit berbulu tu… dia memang menjaga batang dia dengan baik sekali…. Batangnya yang berwarna coklat cerah itu memang penuh dalam genggaman aku… aku memang puas mengulum batang dia…..

Aku dengan Az masing masing dah tak tahan dengan nafas semakin kencang… Aggghh…. Orrrrrhhhh…. Errrggghhhh… hmmmm…. Hnsnsss.. uggghhh…. Bunyi suara yang keluar dari mulut Az… aku terangsang bila dengar dengusan suara dia yang macam tu… suarang mengerang kesedapan.

Kitorang mula menukar posisi….aku pilih posis 69…. Dia ada kat bawah dan aku ada kat atas…. Batang aku yang dah tegang tu tepat ke muka dia…. Aku terus menyambung menghisap batangnya dan dia mula menghisap batang aku…. Aggghhh!!! Errrhhhh!!! Ohhhh!!!! Kini aku pulak yang mengerang sebab kesedapan bila kepala batang aku terkena lidah dan lelangit mulut dia…. Dia mula menghisap batang aku dengan perlahan dan kemudian bari dilajukan rentaknya… aku rasa semakin tak tahan dengan hisapan dia tu…

Aku pula terus mengulum kepala batangnya tu…. Kepala batang dia yang macam cendawan tu dah merah dan berkilat…. aku lancapkan jugak batangdia dengan perlahan-lahan… aggghhh!!! Errrhhhh!!! Hmmmm!!!! Az makin mengerang dengan kuat…. Badan dia sikit menggeletar kesedapan…. Aku dengan dia memang masing-masing dah tak tahan menahan kesedapan…

Lepas hampir 20 mini aku dengan Az puas menguluim dan menghisap…. Aku pulak tukar posisi ke doggie style….. aku pusingkan badan Az supaya dia merangkak…. Sambil tu… aku pulak melutut kat belakang Az… aku mula mengorak lubang keramat Az dengan jari aku…. Biar longgar sikit… senang bila aku jak jolok lubang dia dengan batang aku tu nanti….

Sambil tu… tangan kri aku terus membelai batang Az dan aku juga meramas-ramas telur dia…. Errrhhh!!!! Owwhhhhh!!! Hmmmm.. makin kuat dengusan nafas Az yang kesedapan tu.

Bila aku rasa lobang keramat Az dan sedikit okay, aku pun memasukkan batang aku yang dah menegang tu… aku tujukan betul ke lubang Az…. Aku masukkan dengan perlahan lahan… tak boleh lah nak laju-lagu sebab aku nak sedap… and aku tak nak Az sakit…. Errrhh….. errrgggghhhh… ketatnya….. memang susah sikit awalnya… dan Az pun mengadu sakit sikit… aku cakap pada dia… tahan sikit.. sakit sikit aje mula-mula… tapi nanti sedap juga….

Aku mula menujah perlahan-lahan memasukkan batang aku ke dalam lubang keramat Az….bila dan selesa… aku memulakan adegan sorong dan tarik batang aku ke dalam lubang keramat Az…

Tangan kiri aku terus mengusap belakang badan Az and tangan kanan aku masih memegang erat batang Az… Sambil aku menujah lubang Az dengan batang aku, tangah kanan aku terus melancapkan batang Az… makin laju aku jolok batang Az, makin lagu aku lancapkan batang Az….

Aggghhhh…….. eeeeeeeerrrrrrrrrrrhhhhhhh!!!!!!! Oooooohhhhhh!!!!!!!! Hhmmmmm………..Az dah tak keruan… dia dah mula kesedapan akibat lubang dia kena tujah dan jolok dan batang dia jugak kena lancap….. errrhh… aku pun mula mengerang kesedapan disebabkan batang aku dikemut oleh lobang Az yang memang ketat…..

Aku tak nak permainan tamat awa-awall…. Aku memperlahanlan kayuhan aku….. tapi tangan aku masih lagi memegang and melancapkan batang Az…. Bila dah okay sikit…. Aku lajukan balik tujahan batang aku ke dalam lubang Az Aku makin melajukan tujahan aku dan bontot aku makin menuju kedepan kebelakang.

Batang aku dah cukup masuk dengan lubang Az. Aggghhhh!!!! Aggghhh!!! Errrrggghhhh!!! Ohhhhhh!!!!! Az makin mengerang dengan lebih kuat lagi. Dia memang dah tak tahan dengan tujahan batang aku tu. Makin dia kuat mengerang,makin laju aku menutuh lubang bontot dia…

Tangan aku pula makin bertambah lagu melancapkan batang Az yang dah tegang semacam tu. Batang dia dah makin kembang dah… aggghhhh…. Errrhhhhhhh….. oooowwwhhhhh….. uuuggghhhhh….. Az mengerng menahan kesedapan….

Aku henjut bontot Az dalam lebih kurang setengah jam…. Kemutan luabng dia memang kuat…. Aku pulak yang mengerang kesedapan bila kena kemutan Az. Aggghhhhhh hhhherrrggghhhh…. Uuuuuggghhhhh….. aku makin tak tahan….. Az ayng dah tak tahan tu dah nak memuntahkan air nye……. Errrgghhh….. dia terus melepaskan dan memancut airnya…. Errghghhh… banyak giler air yang Az pancutkan….. sampai melekit tangan aku…..

Kini aku pulak yang nak memancutkan air aku…. Errrggghhhhh….. aku dah makin tak tahan….aku terus paut leher A\ bila aku dah nak sampai ke kemuncak….. errrhhhhh… aku terus memancutkan air aku ke dalam lubang Az yang ketat tu… errrhhhhhgghhhh…. Aaaaaahhhhh….. ohhhhhh…. Uuurrrrgggghhhh…. Aku dah menjerit kesedapan… entah berapa kali aku pancutkan air aku kat dalam lubang Az… aku pun dah kesedapan sangat masa tu….

Aku biarkan batang aku kat dalam lubang Az sebab dia masih lagi kemut batang aku tu….. kitorang terus berpelukan hangat…. Badan kitorang dah berpeluh tapi kitorang tak kisah….. aku peluk badan Az rapat rapat….uggghh… hangatnya….. kitorang terus berkucupan dan bercium….. macam biasa.. kitorang jugak bermain lidah sambil bercium tu….. errrhhhh….. memang sedap masa tu…..

Aku berehat beberapa ketika sambil aku dengan Az terus berpelukan…. Hhhmm….best giler masa tu…. Lepas dalam 15 minit… kitorang pun dah kembali stabil and normal…. Az ajak aku mandi sekali dengan dia…..kitorang terus bangun dan menuju ke dalam bilik air untuk mandi sama-sama…….

Hhmmmm……..bestnya….

Tuesday, September 26, 2006

Aku & Az - Part 1


Aku sampai aje kat rumah Az, aku terus ketuk pintu rumah dia. Lama jugak dan berkali-kali jugaklah aku ketuk pintu rumah dia tapi still tak ada jawapan jugak. Mana lah pulaknya perginya dia ni. Aku cuba ketuk untuk kali terakhir. Baru lah terbukak pinti rumah dia... Az cuma bertuala aje. Laaa.... dia tengah mandi rupanya. Badan dengan rambut dia basah... padan la takde jawapan bila aku ketuk pintu rumah dia...

Aggghhhh!!! Seksinya dia ni aku tengok bila bertuala aje.... Badan dia yang basah tu.... Puting dia yang berwarna coklat tu... dengan bertuala aje... memang seksi abis lah... Stim pulak aku tengok dia macam tu.... Dia kesat-kesat pula badan dia yang basah tu... makin la aku bertambah tak tahan dibuatnya...

Aku dah bertentang mata dia dengan dia.. Aku tengok mata dia yang kuyu tu memang mengancam habis... Dia ajak aku masuk. Az terus menuju ke biliknya. Nak salin baju lah tu... Tiba2, dia berpusing and terus mengajak aku masuk ke dalam bilik dia. Hmmm.... aku pun ikut aje lah perintah dia tu.

Sampai aje kat dalam biilik, dia terus berpaling dan menghadap aku.... Mata kitorang saling dah bertentangan.. fikiran aku dah ke lain aje masa tu. Aku perasan dada dia yang dah berombak.. Aku pun sama.. hehehhehe.... Bibir aku dengan bibir dia dah bertemu dan bertaut.... Kitorang dah saling bercium mulut dah sekarang... mula dengan ciuman yang slow... ciuman tu menjadi semakin bernafsu dan bibir kitorang dah bercium bagai nak gila... dengusan nafas aku dengan dengusan nafas dia dah semakin kencang....Sambil bercium tu, kami terus bermain lidah.... bila aku sedut lidah Az, nafas dia dah makin kuat...

badan aku dgn badan dia dah terpeluk rapat.. dada aku dah bertemu dengan dada dia....Batang aku dah tegang giler masa tu.. aku dapat rasa yang batang dia pun dah keras jugak. Memang kitorang bercium dalam pelukan yang paling hangat masa tu.... Aku terus mencium pipi dna tengkuk Az... sambil tu, tangan aku terus meramas dan meraba bontot Az... Aggghh....Errrggghhhh... ohhhh.. aku terdengar dengusan Az bila aku buat macam tu.... Tangan Az membelai rambut aku sambil sebelah tangan dia meramas batang aku dari luar seluar aku.... Ahhh... ohhhh..... Az makin dah tak tahan dibuatnya...

Batang aku dah semakin keras dah masa tu.... Dah tak tahan sangat sebab tersepit kat dalam seluar dalam aku tu... Az terus membuka baju dan seluar aku. Sekarang aku hanya berseluar dalam sahaja. Aku pun terus tanggalkan tuala Az dan ternampak batang dia yang mencanak naik macam tiang bendera tu... aku pula yang tak tahan tengok batang dia yang keras dan 6 inci panjangnya tu...Lebih-lebih lagi dengan kepala dia yang berkilat and kembang macam cendawan tu...

Kami terus menuju ke katil Az and aku pun terus membuka seluar dalam aku... dah terserlah batang aku yang tegang habis tu... Bila Az nampak aje... dia terus pegang dan cengkam batang kau.. ahhhgghh.... kali ni aku pula yang tak tahan bila batang aku kena pegang oleh Az... Dia terus memainkan batang aku yang dah keras tu...

Aku terus menggomol dan mencium badan Az...Habis satu badan dia aku cium dan aku teroka sambil dia berbaring.. masa tu dia still tak lepaskan tangan dia dari batang aku...Sampai aje ke puting dia yang aku memang geramkan tu, aku terus hisap sambil lidah aku memainkan puting dia dan sekitarnya.... Tangan Az still tak lepaskan batang aku....Dia terus meramas and melancapkan batang aku.. Aggghhhhh....!! Ohhhh!!! Errrggghhhh!!! Aku memang dah tak tahan bila dia melajukan rentak melancap dia tu.... Aku pun terus mencium badannya...... Sambil tu, tangan kanan aku terus memegang batang Az and memainkan telus Az.

Nampak dia makin gelisah dan nafas dia makin tak menentu.. errgghhh... hmmmm... hnnnsss.... aggghhh... urrrgghhhh... aku terdengar nafas dia yang makin kencang tu....dia mengerang kesedapan....

p.s : aku mengantuk... nanti aku sambung lagik....

Monday, September 25, 2006

Aku dan seseorang.


Maaf kalau aku terlalu lambat nak post entry baru sejak entry aku yang sebelum ni. I have been to busy with work and my time is too consumed dengan mengejar dateline-dateline. So, masa nak memblog pun susah aku nak carik. Kadang-kadang tu, nak surf internet and read my online news paper pun kena curik-curik jugak.

Frankly speaking, I am actually quite bored dengan kerja aku sekarang, Boring bukan sebab kerja aku aje, malah persekitaran, struktur, dan macam-macam lagi lah. It is not challenging anymore and I really need a change of air. I seriously am in need of a change.

Sejak company aku ni buat restructuring, kerja aku menjadi lebih haywire and there is so many new things to learn in such a short time. Well, ni lah padahnya kalau tanggungjawab menjadi lebih besar. Balik rumah pun tak menentu waktu. Kalau tak pukul 8.30, memang aku takkan jejakkan kaki aku melangkah keluar office.

Aku meamng bosan di sini. Tapi aku pun tak tahu sampai bila aku akan berada kat sini. Tapi sampai bila? Maybe until next week? Or next month? Or next near.. Tuhan aje yang tahu. Kadang-kadang, orang takkan faham kenapa aku balik lambat. Diorang boleh cakap yang aku tak ada life. Well, I am the type of person yang kalau diberikan sesuatu kerja, I will make sure that I finish the work not matter how long it takes. Kalau ia memerlukan aku balik lewat? Aku akan balik lewat. It is the sense of accomplishment tu yang penting. Biar lah aku balik lambat, lagipun, aku tak nak simpan kerja aku sampai ke 2, 3 hari. Selagi boleh, aku nak habiskan hari tu juga.

Anyway, yang membuatkan aku bertambah bosan kat sini, dah tak ada orang yang menarik yang aku nak jadikan bahan aku stalk and skodeng sekarang ni. Hehehhe… Actually, dulu I used to adore this cute guy and memang ada eye on him lah. Kira aku memang selalu pandang dia kalau dia lalu lah.

Budak baru ni from another department. Aku bila mula terpandang aje muka dia, aku dah macam terpaut kat dia. Aku suka sangat pandang dan perhatikan dia. Dalam hati aku cakap, aku mesti kenal dengan dia. So, aku target yang walau macam mana sekalipun, aku mesti berkawan dengan dia. Eventhough aku tau it is impossible too intimate, aku cuma nak mendekati dia sebagai seorang kawan. Itu aje!

Perkenalan tu bermula semasa one-day course yang mana aku dengan dia is one of the contestants. So, knowing me, aku took this chance untuk mendekati dia. You know, being a friend. Shake hands and hello hello. Benda-benda macam tu aje. Then kitorang terus berkawan. We became good friends. Macam-macam benda yang kami borakkan. Macam-macam issue yang boleh difikirkan lah. Dia pun banyak share and cerita pasal dia dan keluarga dia dekat aku. Makin lama, kitorang makin jadi close friends.

Aku mula perkenalkan dia dengan gym kat tempat aku bekerja. Dan dia pun dah mula datang ke gym dan work out. Kalau tak pun, dia akan main ping pong atau carom dengan kitorang. Ni memang kesempatan aku nak tengok dia in the flesh. Dan impian aku memang tercapai. Ada satu hari tu, lepas dia bersenam, dia salin baju kat depan semua orang.

Aggghh!!! Stimnye aku tengok masa tu. Walaupun he’s not that muscular, tapi aku suka tengok badan dia. Aku pun curi-curi pandang and aku perasan yang puting dia berwarna coklat gelap. Memang kena dengan warna kulit dia yang sawo matang, Badan dia pun ada bulu sikit. Dan bila dia senyum… ahhhh!! It is so sweet… Geramnya aku.

I know he’s straight but I just can’t help myself. Muka dia macam ada kacukan Pakistani + Melayu. Aku tak pernah lah nak cuba apa-apa kat dia. Sebab aku respek dia sebagai seorang kawan. Sebagai kawan baik. Tapi….

I admit I did imagine about him and fantasize.Korang nak tau ape aku imaginasi kan?

Tunggu.....................................

Aku dan Puasa.

Hmm... lama sangat tak blogging ni. Banyak siot kerja yang aku kena settlekan. Apa-apa pun. Hari ni dah masuk hari kedua kita berpuasa. Semalam,aku rasa lebih relaks lagi sebab hari ahad. Tak ada buat apa-apa pun semalam. Aku just duduk kat rumah, menonton ASTRO and just relaxing. Bagi aku, puasa pertama sebolehnya aku habiskan masa dengan family aku. Memang this week pun aku tak ada plan nak kemana-mana.

Kalau ada pun, maybe hari jumaat aje kot. Me and a few friends wanted to practice bowling and at the same time berbuka puasa sama sama.Juadah berbuka semalam? Well, I had mee goring and sambal ayam. Air pulak air teh and air sirap. Sedap? Tentulah. Habis aje makan, aku melepaskan gian aku dengan mengepam asap rokok. Lepas tu baru lah aku menunaikan solat maghrib.

Hari ni pulak hari bekerja. Alah, tak ada apa apa yang aku nak risaukan sangat pun. Alah bisa tegal biasa. Takkan lah dah tua-tua bangka ni nak mengadu domba kot? Yang meletihkan pun cuma I have to move here and there sebab aku kena passkan some things to my colleague. Kalau tak, back to my pc and doing my work lah.

Actually, hari sabtu malam tu adalah malam terakhir aku masturbate. Memang sengaja aku simpan sampai ke malam sebelum berpuasa. Masa tu memang tak tahan dibuatnya.Aku rasa macam tak boleh nak bukak aje biji mata aku ni. Aku bayangkan someone yang tengah bogel dengan aksi yang ghairah depan aku. Memang weird. Tapi ni cara aku nak dapatkan feel aku. Bayangkan lah sesiapa yang hot and sexy and bayangkan dia naked kat depan aku. Aggghhh!!!!!!
Actually, that was the last time aku puaskan diri aku. Bagi aku kalau boleh, bukan puasa ni, aku nak puasa sekali segala nafsu-nafsu aku. Cuba aje lah. Well, I try to occupy my time kat rumah tu dengan mengadap pc kat CC,keluar lepak pekena teh tarik, macam-macam benda la. Asalkan masa aku terisi and by the time aku balik rumah, just nice for me to sleep. Memang la tak tahan, especially with all the temptations yang ada kat luar tu. But I am trying very hard to restrain myself dari melancap.

Hmmm... time-time macam ni, dengar aje lah lagi Jeritan Batinku. Batin yang menjerit-jerit memanggil-manggil. Tapi aku kena la kuatkan semangat aku sikit. Selagi boleh, aku takkan tunduk pada tuntutan tu. Horny tu memang horny kengkadang beb.

Saturday, September 16, 2006

Aku dan Fantasy

Korang pernah berfantasi? About someone that you wish you can hug, kiss, caress? For me, I believe that my fantasy is my guilty pleasure. That's just about it. Bagi aku, hanya tu caranya untuk aku melepaskan semua kegersangan dan ketandusan didalam diri aku ni. Bayangkan aje lah tentang semua tu bila masa aku tengah masturbate.

Rasa Bersalah? Dah tentu lah rasa bersalah tu ada. Namanya pun guilty pleasure. Yang buatkan aku rasa bersalah is that kadang-kadang tu, kawan-kawan aku yang normal pun aku jadikan mangsa fantasi aku. I don't know. I just find them attractive in one way or another. Not all of them, but just a few out of the many yang memang menarik.

Siapa yang jadi mangsa fantasi aku? Selain kawan-kawan aku yang aku cakap tadi, ramai jugak aku jadikan guilty pleasure aku. Mostly celebrity, actors, singers and sports man. Aku tak berapa pandang sangat rupa, (well, benda tu jatuh no. 2 ) tapi aku lebih suka tengok fizikal orang tu. Aku suka fantasikan orang yang otot berketul-ketul, muskular, six packs. Nantilah, kalau ada kelapangan, I will share it with you guys.

You see, I have this thing for black-men. You can call me inter-racial or pervert. I leave it to you. Aku pun tak tau kenapa? But I find their physique just sexy. Tambah-tambah pula dengan kepala botak diorang tu. Just makes me shiver. Tapi kat Malaysia ni, mana nak dicari pun orang kulit hitam macam American African tu? Kalau ada pun, cuma students, pekerja dan pelancong aje.

I don't really fantasize that much about Malaysians. Tapi antara orang Malaysia yang aku fantasikan is Nazmizam Mohamad, our national sprinter tu. His body is like those black athlete macam Maurice Green, Ben Johnson.

So, aku nak share dengan kau orang salah satu mangsa yang pernah jadi my guilty pleasure. Tyson Beckford, model for Ralph Lauren. Uggh... he is just so hot and sexy!

Friday, September 15, 2006

Prelude

Salam buat semua.

Salam perkenalan juga untuk teman-teman baru, jika ada yang sudi besinggah di petak kecil dalam dunia yang luas ini. Aku terniat nak melibatkan diri dalam dunia blog ni pun selepas aku diperkenalkan oleh kawan-kawan aku. Selalu aku tengok kawan aku rajin menyinggah bermacam-macam blog, so I decided to have one.

Tujuan aku buka ruang ni hanya nak meluahkan sesuatu yang aku pasti takkan dapat luahkan pada sesiapa pun. A room for me to express all the rage,laughter, feelings, emotions and all sorts of stuff that happened in my life. Happy, sad, tears, sorrow, anything! I will try to jot it down so that in the future, I can look back and read the hustle and bustle of my life.

Siapa aku? Aku pun tak berapa pasti sebenarnya. Dah 26 tahun aku berpijak kat fana ni. Tapi aku masih lagi keliru. Aku keliru dengan siapa aku yang sebenarnya. Aku sering kali jugak tanya pada diri aku sendiri, "Aku ni ada pseudo-personaliti ke?". Aku dah melalui bermacam-macam benda dalam hidup ni. Yang manis, yang pahit, yang mudah, yang susah, yang enteng, yang berat. All those things that happened to me, I swallow it and munch it as a part and parcel of life. Which made me stronger. Which made me the person I am today.

Yang aku pasti, aku terperangkap didalam satu permainan yang tak ada penyelesaian. Apa permainan itu? Permainan perasaan! Aku sebenarnya bergolak antara 2 perasaan. I am happy and sad. Happy knowing that I have a great life, a great people around me and a great bonds of friendship. Sad questioning who I really am.

Aku tak pasti siapa diri aku ni sebenarnya. Aku lahir atas nama LELAKI. Tapi aku meminati LELAKI. Nah! Itulah pengakuan ikhlas dari aku. Pengakuan yang pertama kali aku buat sepanjang aku hidup. I have always been INFATUATED with men.

Actually, I lead a pretty normal life. Aku ada karier yang baik, latar belakang pelajarang yang okay, persekitaran yang sihat. I have normal friends, brothers and sisters. IT IS ONLY ME THAT IS NOT NORMAL! Sigh!

Growing up in a family where I am thaught and disciplined well, sometimes I feel that I am against the tide. I know for a fact that my family and friends are against it. So, towards them or anyone, my personality still remain anonymous. Aku lebih senang sebegitu. Bukan berpura-pura tapi risikonya terlampau besar. Aku tak boleh nak cagarkan apa-apa to bid on that. Lagipun, hidup aku bukan satu perjudian.

Frankly speaking, I can't figure out myself. I am a split personality. I have been hiding all these years behind the curtain of truth. What lies behind this soul of mine is a trapped personality. I don't know what to do and how to overcome it. At the first place, can I or am I that strong to overcome it? I have never confess to anyone that I am

Truth be told, I am even shy to admit or mutter that I am that. And I don't even have a mate (or whatever you call it) before. Close friends, yes! But involving feelings , NEVER. NEVER EVER TRIED.

Hmmm... dah cukup panjang rasanya untuk perkenalan aku ni. Nanti kalau aku ada masa, aku sambung bercerita. Till then!

God! Anyone! Please help me!
Sigh! 100000000 kali!